Főoldal 9 Küldetésünk 9 Csapatunk

Ismerj meg minket!

A Butterfly Consulting csapata.

Sörös Helga

Alapító
Excel tréner, HR szakértő

Helga a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett szociológusként.

Örömét leli mások támogatásában, illetve a számok világa, rendszerek használata is közel áll hozzá.

Munkavállalói karrierútja során 10 évet dolgozott vállalati HR területen különböző iparágakban, eltérő méretű cégeknél, különböző pozíciókban: HR generalistaként, kompenzációs specialistaként, munkaügyi csoportvezetőként.
Felelős volt 6000 munkavállaló bértervezéséért, HR riportokat, komplex elemzéseket készített 1000-3000 fős vállalatoknál.

Az alkalmazotti létet hátrahagyva 2018 óta dolgozik vállalkozóként.

2018 óta foglalkozik oktatással, több mint 30 vállalatnál tartott kihelyezett Excel kurzust 3-15 fős csoportok számára, emellett az online térben közel 800 résztvevő tanult nála különböző Excel kurzusokon.

Korábbi munkái során önmaga is számtalanszor megtapasztalta, hogy az Excel mély ismerete és hatékony használata mennyire meg tudja könnyíteni és gyorsítani a napi munkavégzést. Ezt a tudást szeretné átadni másoknak is, innen ered az oktatás szeretete számára.

Elvégezte az Integrative Core Dynamics (ICD) 4 éves önismereti és szakmai képzését, innen ered az alternatív csapatépítő program megalkotása, amely a csapatépítés másként nevet kapta.

Dr. Szugyiczki-Györfi Katalin

Prezentációs tréner

 

Kati nagy tapasztalattal rendelkező prezentációs tréner, aki a Prezimester.hu alapítója és a Budapesti Gazdasági Egyetem prezentációs készségfejlesztő oktatója is. 12 éve foglalkozik PowerPoint oktatással és prezentációs készségfejlesztéssel.

A Butterfly Consulting együttműködő partnere a PowerPoint területén.

Válogass szolgáltatásaink közül

Nézz szét az oldalon, ismerd meg mivel foglalkozunk.

Megosztás