Rólunk mondták

Visszajelzések HR projektek kapcsán:

„Helgával több tanácsadói projektben dolgoztam, amelyek HR tanácsadással, szervezeti elemzésekkel kapcsolatosak voltak. Minden feladatát magas szinten végezte el, lelkiismeretes, alapos, gyors, pontos és megbízható volt. Professzionális szakember, aki mind másokkal közösen, mind önállóan kiválóan dolgozik.”

Leukó Ferenc

ügyvezető, Celerus Consulting Kft

„Helga a Veloxnet Kft-nél nagyon rövid idő alatt vált a Totara Learn nagyvállalati képzési rendszer szakértőjévé, és kapcsolódott be a rendszer bevezetési projektjeibe trénerként és funkcionális szakértőként, mely során felhasználói kézikönyveket is készített. Munkáit mindig nagy precizitással, tökéletes szakmaisággal végezte, szeretünk Helgával dolgozni.”

Kiss Ferenc

ügyvezető, Veloxnet Kft

Visszajelzések Excel oktatások kapcsán:

„Kellemes légkört teremtett Helga. A saját tempómban tudtam haladni az anyaggal. Tetszett, hogy az alapokat is átvettük, erre épültek a komplexebb feladatok. Sok olyan dolgot mondott, ami nagyban leegyszerűsíti a munkámat és gyorsabbá teszi.”

Réka

Excel képzésen résztvevő

„Nagyon hasznos volt az oktatás, egy csomó dolgot tanultam, amit a mindennapi munkában is hasznosítani tudok majd, akár apróságok is.”

Tímea

Excel képzésen résztvevő

„Kedves és türelmes volt Helga. Minden kérdésemre választ kaptam. Abszolút hasznos volt az általa nyújtott segítség. Sokat tanultam.”

Adrienn

magánszemély, Állásinterjú előtt vett részt Online Excel konzultáción

„Egyénekhez igazított és rugalmas oktatás volt. Tetszett, hogy különböző utakat is kaptunk, így választhatunk számunkra megfelelőt.”

Éva

Excel képzésen résztvevő

Megosztás