Magabiztos Excel felhasználóvá válsz, és megtanulod, hogy mennyi mindent, mennyire egyszerűen és gyorsan, milyen sokféleképpen meg tudsz oldani ezzel a programmal.
Sok korábbi feladatodra találsz majd rövidebb, gyorsabb megoldási útvonalat, mellyel időt spórolsz meg magadnak.
  Olyan tippeket kapsz egyes feladatok elvégzésére, amelyek korábban esetleg nem jutottak eszedbe.
  Sok „Aha” élményben lesz részed: „Aha, ezt ilyen egyszerűen is meg lehet oldani.”.
  Magabiztosan kezdesz majd bele az új Excel-es feladatok megoldásába, hiszen lesz egy átfogó képed, térképed arról, hogy mire képes ez a program.
  Stabil, széleskörű Excel tudásra teszel szert, mellyel “Excel guruvá” válhatsz a munkahelyeden.

Gyakran felmerülő problémák

 

A különböző vállalatirányítási és egyéb CRM rendszerekből kinyert riportok gyakran teljes káoszt mutatnak. Az adatokat nem olyan formában tartalmazzák, ahogyan kérik Tőled, ezért ezeket nyers formában nem tudod használni, hanem alakítani kell, ami akár több órát/napot is igénybe vehet, hogy végül azt lásd, amire ténylegesen szükséged van. A jó hír, hogy ezekkel a problémákkal mi is találkoztunk, és a képzésen tanultak megoldást kínálnak Számodra is.

Nehézség, hogy nagy adathalmazból, hogyan lehet minél gyorsabban és egyszerűbben kinyerni azt az adatmennyiséget olyan formában, ahogyan tényleg látni szeretnéd.

Napi munkafolyamatokat hogyan lehetséges egyszerűbben, gyorsabban, praktikusabban elvégezni, hogy hatékony lehessen a munkavégzés, és időd szabaduljon fel.

 

A jó hír, hogy ezekkel a problémákkal mi is találkoztunk, és a képzésen tanultak megoldást kínálnak Számodra is.

Megosztás